Star Trek Online komt online!

Eindelijk is het zo ver: vanaf 2 februari wordt het spel officieel gelanceerd. En binnenkort kan je bij The Federation een exclusieve limited edition winnen!

null


In Star Trek Online zullen spelers het Star Trek universum voor het eerst ervaren op een grote schaal. In dit MMO spel kunnen spelers hun eigen koers varen als Captain van een Federation schip of wordt Klingon Warlord en breidt het Empire uit naar de verre uithoeken van het universum. Spelers zullen iconische locaties uit het Star Trek universum bezoeken, nieuwe alien rassen ontdekken en nieuwe sterrenstelsels verkennen. Ieder moment dat een speler zich in Star Trek Online waant, voelt als een nieuwe aflevering uit de populaire serie waar jij de hoofdrol in vertolkt. Als kapitein van je eigen schip is het aan jou om je crew door missies te loodsen die het hele universum omvatten.

En om gelijk goed van start te gaan komen er van het spel natuurlijk speciale gelimiteerde oplagen uit met verschillende extra's.

De Star Trek Online Collector's Edition zal bonus extra's krijgen als:

Luxe verpakking: Een duurzame aluminium verpakking met een futuristisch 3dX hologram op de voorkant. De aluminium verpakking kent aparte compartimenten voor alle meegeleverde items zodat het een net geheel is.

Luxe handleiding: Een art book, handleiding en disc case in een enkele verpakking. Het art book kent meer dan 40 glossy pagina's met exclusief artwork uit het Star Trek Online universum

Communicator Badge: De bekende badge uit het spel gemaakt uit metaal van hoge kwaliteit. Geheel in 3D met alle originele contouren.

Guest Passes: Pasjes in de vorm van een credit card die je aan je vrienden kunt geven zodat zij 3 dagen lang gratis kunnen spelen.

Red Matter Capacitor (in-game item): Een uniek item dat in Star Trek Online gebruikt kan worden om je schip een flinke energieboost kan geven voor een korte periode.

Star Trek: The Next Generation Uniform (in-game item): Een uniek in-game uniform gedragen door bekende karakters uit The Next Generation serie zoals Picard, Data en Riker.

Star Tek: Deep Space Nine Uniform (in-game item): Een uniek in-game uniform gedragen door bekende karakters uit de Deep Space Nine serie zoals Sisko, Worf en Dax.Naast deze Collectors Edition, zal er exclusief voor Europa ook een Gold en Silver editie verkrijgbaar zijn. De Silver editie bevat een landkaart van Star Trek Online en 5 exclusieve postkaarten. De Gold editie bevat dezelfde items als de Silver editie en een exclusief T-shirt en DLC code voor het Deep Space Nine uniform.

null


Deze edities zijn vanaf nu te pre-orderen.

Alle Star Trek Online pre-orders ontvangen gegarandeerd toegang tot de Star Trek Online Open Beta test die loopt van 12 tot en met 26 januari 2010. Aanvullend zullen spelers ook toegang krijgen tot het exclusieve Early Start Programma bij de deelnemende retailers. Dit Early Start Programma loopt van 29 januari tot en met 2 februari. Dankzij dit programma zullen spelers een exclusieve voorsprong krijgen op spelers die het spel niet vooraf hebben besteld. In tegenstelling tot de Open Beta, zullen alle items en voortgang in het Early Start Programma meegenomen worden wanneer het spel gelanceerd wordt.


Voor meer informatie kun je terecht op de website van Star Trek Online
Geplaatst om 19:02u op 10/01/2010 door Data

Reacties

Stoney3K schreef:

En we zitten inmiddels in de open beta, en de servers liggen eruit omdat er een behoorlijke stormloop is gekomen ...

Ik ga 'm zeker pre-orderen. Wel jammer dat je bij de Collector's Edition zo'n enorme berg goodies krijgt, maar het T-shirt alleen bij de Gold Edition zit.

De Digital Deluxe Edition ben ik in NL trouwens nog niet tegengekomen. Wel in de UK en Duitsland.

16/01/2010 07:17u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....