Star Trek Premières met The Federation: Een overzicht

Voor hen die willen weten waar ze The Federation kunnen ontmoeten bij de premières van “Star Trek” en hoe ze kaarten kunnen kopen of winnen zetten we nog even alles voor je op een rijtje!

Allereerst is The Federation natuurlijk aanwezig bij de IMAX première bij Pathé Arena op 6 mei 2009. Rond de voorstelling van 17:30 houden we een VIP Party die om 16:00 begint, en na de film nog even doorgaat. Naast de tickets voor de VIP party kun je bij de locatie van het feest, Grand Café 3&20, reserveren voor een speciaal 2 gangen menu ter gelegenheid van de film door een mail te sturen naar reserveer@grandcafe23.nl. Geef hierbij aan of je voor of na de film van het menu wilt genieten.

Kaarten voor dit feest of voor alleen de filmvoorstelling kun je bestellen op de reserveringspagina van Pathé Arena. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Daarnaast kun je voor deze voorstelling kaarten winnen! Zie hiervoor de frontpage...

Voor hen die niet naar Amsterdam kunnen of gewoon nog eens de film in een andere bioscoop willen zien viert The Federation de officiële première dag (7 mei) samen met Pathé de Kuip. Rond de voorstelling van 20:00 houden we een verzorgd Star Trek programma. De details vind je in dit artikel Kaarten voor dit evenement kun je bestellen via de reserveringspagina van Pathé de Kuip. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Ook voor deze voorstelling kun je kaarten winnen! Zie ook hiervoor de frontpage

En last maar zeker niet but least, viert de Mustsee Bioscoop in Tilburg op zaterdag 9 mei het verschijnen van de nieuwe film. Rond de voorstellingen van 19:00 en 21:30 zullen we je het Star Trek gevoel bezorgen dat bij deze nieuwe film hoort. Zie ook het bijbehorende artikel. Kaarten voor dit evenement kun je bestellen via de reserveringspagina van de Mustsee Tilburg. Klik hier om naar deze pagina te gaan

We zien jullie graag op een of alle van deze dagen!
Geplaatst om 14:34u op 29/04/2009 door Data

Reacties

ST Dark Horizon schreef:

Sorry, when i translate this to English it all gets confusing. VIP party is at 16:00 at what location? Grand Café 23 or was it not 3 20? Agin sorry, translating it to English makes it confusing.

04/05/2009 09:53u

PaulK schreef:

Both. In dutch 23 is pronounced as “3 and 20”, but I've changed the name in this item to 3&20 so it should be clear to you now This typo is probably due to the url: grandcafe23.nl ...

04/05/2009 12:49u

ST Dark Horizon schreef:

Thanks alot for clearing this up for me.

05/05/2009 09:25u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....