Star Trek cast bezoekt de troepen in Koeweit

Regisseur J.J. Abrams en de cast van de nieuwe film Star Trek hebben de Amerikaanse troepen in Koeweit een sneak preview van de nieuwe film gegund.

Acteurs Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (McCoy), Zachary Quinto (Spock), Chris Pine (Kirk), John Cho (Sulu) en Eric Bana (Nero) en J.J. zelf kwamen persoonlijk langs om de film aan de manschappen (m/v) te laten zien.Volgens J. J. Abrams: “Het trof ons dat er een mogelijkheid was om het niet alleen om de film te laten draaien, maar om er iets extra's bij te doen dat op zich veel belangrijker is dan alleen maar een film. Het is echt een eer hier te zijn en de handen te schudden van de mensen die ons dag in dag uit beschermen.”

Bron
Geplaatst om 18:08u op 13/04/2009 door GaiusBaltar

Reacties

Calastir schreef:

Het Amerikaanse publiek vindt dit patriotistische gebaar vast sympathiek. Zou J.J. Abrams Starfleet nu bewust met militairen willen associŽren? Ik denk van wel, om de nadruk te leggen op de beschermende functie van Starfleet.

Beetje jammer, want vroeger inspireerde Star Trek wetenschappers, en hadden ze de sneak preview vast bij NASA University gedaan.

14/04/2009 09:50u

Jeffero schreef:

meuh,tgaat om de zieltjes winnen....en dan doen militairen het altijd goed bij de amerikanen...(niet dat dat negatief is)

ik denk dat JJ een tweede film wil...wheter it is for personal profit of omdat hij ervan geniet..i don't know...maar een gebaar als dit zou zomaar een paar extra volle zalen kunnen betekenen...en je weet wat er gebeurt met films die het goed doen.

14/04/2009 23:50u

stefan schreef:

of je kan het zien dat iemand iets aardigs doet voor iemand anders.
natuurlijk zit er bij een film een winst oogmerk in.. maar niemand werkt gratis wij doen ook allemaal ons werk om geld te verdienen.
en ja. ik ben het niet eens met oorlogen. maar die mensen daar doen zwaar werk en verdienen een leuk verzetje.. en wat beter dan om ze een goede film te geven , 1tje met een goede boodschap er in!

15/04/2009 22:29u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....