James, I am your Father! (1 April!)

Het had zo mooi kunnen zijn, maar helaas zullen de Star Trek en Star Wars Universa nog even gescheiden blijven!

Velen van jullie hadden al snel door dat vandaag 1 april wel een hele toevallige datum was voor dit nieuws, en ze hadden gelijk!

Hieronder kunnen jullie het volledige bericht nog even lezen:


Morgen wordt het officieel bekend, maar The Federation heeft de hand weten te leggen op delen van een persbericht waarin wordt aangekondigd dat Lucasfilm Ltd van plan is om een belang van 55% te nemen in Paramount. Doel van deze acquisitie is om uiteindelijk de Star Trek en Star Wars universums tot één geheel te smeden!In het persbericht, dat mede is geschreven door George Lucas zelf, wordt de acquisitie gezien als 'één van de meest significante aankopen die Lucasfilm Ltd in haar bestaan heeft weten te realiseren. Door een meerderheidsbelang te nemen in de maatschappij die de grondlegger is geweest van zovele goede series en films wordt een fundamentele basis gelegd voor een bedrijf wat nu en in de toekomst kwaliteit en soliditeit zal bieden'

In het bericht wordt ook specifiek ingegaan op de concurrentie tussen de paradepaarden van beide bedijven: Star Wars en Star Trek. Men bericht dat: 'Ofschoon we ons zeer bewust zijn van de schok die het bij fans van beide fenomenen zal beiden, we van mening zijn dat het uiteindelijk samenvoegen van beide universa kwalitatief zeer veel zal toevoegen aan de hedendaagse Science Fiction en Fantasy wereld. We zijn er van overtuigd dat de fans dit snel zullen inzien en het initiatief zullen omarmen.'

Het lijkt er dus op dat de jarenlange 'strijd' tussen de aanhangers van Star Trek en Star Wars nu noodgedwongen tot een einde zal komen. We zijn alleen zeer benieuwd op welke manier Lucasfilm Ltd denkt de toch wel zeer afwijkende verhaallijnen van beide fenomenen uiteindelijk tot één geheel te gaan smeden.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte als morgen het officiële bericht verschijnt. Op ons Forum is er voor dit bericht een speciaal discussie Topic geopend, en we nodigen alle fans (Star Wars en Star Trek) van harte uit hier aan deel te nemen!
Geplaatst om 09:13u op 01/04/2009 door Data

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....