Programma NCRV

The Federation is benaderd door de NCRV inzake een aankomend programma genaamd 'De Honderd: het huwelijk'. Zoals jullie in dit artikel kunnen lezen zijn ze op zoek naar Trekkies die plannen hebben om in het huwelijk te treden.

“ De NCRV maakt een nieuw programma over 100 stellen die het voornemen hebben om in het huwelijksbootje te stappen. In deze nieuwe 10-delige serie 'De Honderd: het huwelijk' volgen we 100 koppels die gaan trouwen. In het programma zijn we getuige van de huwelijksvoorbereidingen van 100 koppels die tussen nu en mei 2008 in het huwelijk zullen treden. Deze stellen trouwen elk op hun eigen manier en vormen een afspiegeling van de Nederlandse bevolking en de manier waarop er in Nederland getrouwd wordt. Voor de opnames van deze serie zijn we op zoek naar alle enthousiaste bruidsparen in spe die het leuk vinden om deel te nemen aan een uniek tv-document. Zij worden de komende maanden gevolgd tijdens de voorbereidingen voor hun trouwdag en eventueel het grote moment zelf. Lief en leed zullen met elkaar en de kijkers worden gedeeld. Lijkt het jullie beiden als echte Trekkies leuk om deel uit te maken van dit unieke programma? Aarzel dan niet en mail voor informatie en een aanmeldingsformulier naar huwelijk@ncrv.nl of bel ons op telefoonnummer 035-6774127! Dit programma voor de NCRV wordt geproduceerd door Tuvalu Media. Kijk voor meer informatie op www.tuvalu.nl”
Geplaatst om 16:02u op 08/10/2007 door Robbie

Reacties

BajorRon schreef:

Ik word zoooo moe van al die 'realityshows' en 'docusoaps'....

08/10/2007 18:13u

TPol schreef:

Je hoeft er niet naar te kijken

09/10/2007 10:51u

GaiusBaltar schreef:

Je hoeft ook niet te reageren...

09/10/2007 10:56u

TPol schreef:

HAHA zo kunnen we nog wel even

09/10/2007 12:57u

TMar schreef:

eheh, ik zit zelf meer te denken aan een huwelijk in fantasy stijl, maar hoef ik geen tv programma bij, al is het NCRV (ben er lid van)

09/10/2007 18:07u

TPol schreef:

Heb je trouwplannen TMar? Fantasy style is wel heel gaaf

09/10/2007 19:26u

Calastir schreef:

Een Klingon huwelijk kan heel mooi worden uitgevoerd, net zoals in DS9, S6.07: 'You Are Cordially Invited'.

Maar aan de andere kant is een huwelijk voor mij toch iets te serieus om er een spelletje van te maken.

10/10/2007 08:16u

Robbie schreef:

Ik kan mij best voorstellen dat mensen een Klingon huwelijk zouden houden. Laten we eerlijk zijn, het huwelijk die traditioneel in Nederland wordt uitgevoerd is best saai en onpersoonlijk. Of je nou naar het huwelijk gaat van pietje of klaasje, het eindigt altijd met “u mag nu de bruid kussen”.

Ik vind dat een huwelijk veel persoonlijker moet zijn dan dat. Ben je Star Trek fan, dan maak je het natuurlijk persoonlijk met Star Trek

10/10/2007 09:05u

Calastir schreef:

Ja maar om zo'n verzinsel ga je toch geen ceremonie houden waarin je elkaar trouw belooft? Hoe geloofwaardig ben je met een sci-fi kostuum van een organisatie of volk dat in feite niet bestaat?

10/10/2007 10:24u

Robbie schreef:

- Hoe geloofwaardig ben je in een witte jurk terwijl je allang niet met jan en alleman het bed hebt gedeeld.

- Hoe geloofwaardig ben je als je elkaar eeuwig trouw beloofd terwijl de helft van de bevolking vreemd gaat of uiteindelijk van elkaar scheid.

- Hoe geloofwaardig is trouwen in de kerk terwijl meerendeel van de wereld niet gelooft in de god van de christenen.

Daarnaast gaat trouwen voornamelijk om symbolische zaken. Je geeft elkaar een ring, omdat deze symbool voor de eeuwigheid zou zijn. Waarom zou je dan geen Klingon ceremony houden omdat dit een symbool is van wie je bent en waar je van hou.

Ik vind persoonlijk de huidige trouw gebeurens allemaal een poppekast. Er zijn allemaal protocollen verzonnen of gereerft van een religie terwijl de meeste mensen geen idee hebben waarvoor het staat. Dat vind ik dan nog erger dan een huwelijk houden waarvan je in elk geval begrijpt wat er gezegd wordt en wat dingen betekenen (zoals Klingon pain sticks)

10/10/2007 11:26u

GaiusBaltar schreef:

En nu moet er van die poppenkast ook nog een gluurdersprogramma gemaakt worden 'want het is zo leuk om lief en leed te kunnen delen met een stel nobody's'.

En helaas, ons huwelijk was volledig in Star Trek sfeer, inclusief de bijbehorende kostuums. Geloofwaardig naar elkaar toe en daar gaat het om. Wat de rest van de wereld daarvan vindt, daar trek ik me doorgaans weinig van aan. Maar dan nog had ik er niet over gepeinst om de NCRV of wie dan ook daar verslag van te laten doen voor dat soort dumbass TV.

10/10/2007 12:39u

Calastir schreef:

Iemand die trouwt voor de kerk doet dat volgens mij alleen omdat hij/zij er zelf in gelooft. Als je niet gelooft dat je trouw kan of wil zijn, trouw dan niet.

Als een echtpaar hun trouw willen verklaren aan elkaar, eventueel hun god en hun omgeving, dan telt voor mij vooral dat het echtpaar er zelf in gelooft.

Maar wie gelooft er nu echt in Klingon goden?

10/10/2007 12:58u

Robbie schreef:

Niemand lijkt mij. Maar wat ik meer bedoel, en ron verwoorde het ook al, je trouwt voor jezelf en voor je partner. Je moet het aanpakken wat voor jou het prettigst is en ik vind persoonlijk dat een bruiloft tegenwoordig wel wat persoonlijker mag dan de standaard gebeuren die iedereen doet.

Als je van Star Trek houd en je vind de ceremony in het klingons een mooi symboliek, dan moet je het gewoon lekker doen. Ongeacht wat mensen er van vinden of denken.

Mensen die echt denken dat ze Klingon zijn en die goden aanbidden zijn natuurlijk gestoord. Maar wie zich kan vinden in de symboliek.... moet het gewoon lekker doen. Met je kont voor de camera of niet, dat moet hij of zij helemaal lekker zelf weten.

10/10/2007 14:55u

DrSlump schreef:

gestoord, Vulcan urne en torpedolijkkist... nog gestoorder

13/10/2007 04:11u

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....