Spielberg over zijn aankomende projecten

Spielberg

Afgelopen weekend werd er tijdens het 'Chicago International Film Festival' een 'Tribute to Steven Spielberg' gehouden. De man in kwestie was zelf aanwezig en gaf enkele interviews weg. In één van deze interviews had hij het onder andere over wat toekomstige projecten.

Indiana Jones IV
“George en ik beloven het nu al een paar jaar, maar ik zal er alles aan doen om mijn belofte waar te maken. Ik wil er gewoon zeker van zijn dat de 'Indy' fans de beste 'Indiana Jones' film aller tijden krijgen. De ontwikkelingen gaan dan ook gewoon door. Er word momenteel door David Koepp (Jurrasic Park, Spider-Man, War of the Worlds) gewerkt aan het script... Ik denk dat als er iemand is die dit goed kan doen is het David wel.”

Jurassic Park IV
“Joe Johnston (Jurrasic Park 3, Jumanji) staat al klaar. Joe is mijn 'Jurrasic' man om mee verder te gaan. Ik vind de film geestig en slim, ik vind dat Joe de gevecht scènes geweldig in elkaar gezet heeft. Ik bedoel... Ik was gewoon jaloers op de aanval van de Spinosaurus op het vliegtuig!. Die scène waar de Spinosaurus het vliegtuig aanvalt met de passagiers en nog in, is zeker net zo goed als de scène uit 'Jurrasic park' waar de T-Rex de auto's aanvalt. ik ben een grote fan en bewonderaar van Joe, en hij is voor mij de aangewezen persoon om een vierde deel te maken.”

Lincoln
“Er zit leven in. Er word aan het script gewerkt, en hopelijk kan ik september/oktober 2007 gaan beginnen. Ik kan nog niks garanderen, het is net als met 'Indy 4' er word aan gewerkt.”

Naamloos Sci-Fi wormhole project
“Het heet 'Interstellar', dat is de naam. Het is een gedetailleerd verhaal van Dr. Kip Thorne. Ik werk samen met Lynda Obst (Sleepless in Seattle, Contact) die het gaat produceren en met Kip Thorne zelf aan het project. Meer kan ik er niet over zeggen omdat we pas net begonnen zijn. Ik zie het niet als een nieuwe '2001'”.

Geplaatst om 10:37u op 18/07/2006 door Martin

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....