Federation Opendag: 25 juni te Reeuwijk

In een vorige Red Alert was het al aangekondigd. De Open Dag van The Federation wordt op 25 juni a.s. gehouden en wordt weer groots aangepakt.

Sommige mensen vragen zich af wat een open dag is. Het grootste verschil met onze andere evenementen is dat deze groter is, en open staat voor alle mensen. Bijvoorbeeld een Members Only Meeting, ook wel bekend als MOM, is alleen voor onze donateurs. Ook willen wij op een opendag laten zien, wie wij zijn en wat we doen. Het exacte programma is nog niet bekend, maar de volgende onderdelen worden er zeker in opgenomen: Workshop Star Trek Roleplaying, vertoning van Star Trek afleveringen, een foto morphing quiz waarmee aantrekkelijke prijzen mee te winnen zijn. Later zullen ook andere programma onderdelen bekend gemaakt worden.

Ben je nog geen donateur en wil je eerst even kijken wie en wat wij zijn. Dat kan op de opendag want iedereen is welkom. Voor niet donateurs vragen wij wel een kleine vergoeding van 2,50. Heb je een flyer van de opendag gekregen, dan levert deze je 0,50 korting op. Donateurs mogen gratis naar binnen, zoals ze inmiddels gewent zijn.

Ditmaal zal de opendag centraal in Nederland gehouden worden, namelijk in Zalencentrum de Brug in het plaatsje Reeuwijk, wat vlak bij Gouda ligt. Zalencentrum de Brug is zowel goed met het openbaarvervoer bereikbaar als met de auto en heeft uitstekende parkeer voorzieningen. Ook heeft de zalencentrum goede voorzieningen voor mensen die minder goed ter been zijn zoals een invalide toilet.
Geplaatst om 12:00u op 14/04/2006 door Robbie

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....