X Men 3 - The Last Stand, Trailer online

thelaststand

19 oktober werd door de producenten gegeven als release datum voor de trailer. Echter kwam de trailer niet uit. Toen verscheen er ineens eind augustus een teaser online, waarin ze een klein tipje van de sluier deden over wat we kunnen verwachten in X-3. Vele fans hebben wereldwijd zitten wachten en wachten maar eindelijk was het deze week dan zover, de officiŰle theatrical trailer is online!!

In deze zeer mooi gemonteerde trailer, zetten de makers de niets vermoedende bioscoop bezoeker even op het verkeerde been. Door te beginnen met wat close-ups, fade to black, een dramatisch muziekje en de gesproken woorden van de president van de Verenigde Staten: “On principle i cant negotiate with this people”, “Well then you know what needs to be done” “where going to protect our citizens”. Denk je al snel aan een snelle actie film die over terroristen zal gaan. Totdat we ineens Mistique vastgeketend in een cel zien staan. Na dit shot zien we meer mutanten en komen we meer te weten over de verhaal lijn. Door dit goed gemonteerde en afwisselende begin zullen zelfs de niet sci-fi liefhebbers ge´nteresseerd raken in X Men 3. Wat mij betreft een Trailer zoals een trailer bedoeld is.

Echter zal een grote productie als deze natuurlijk net als alle andere weer “te” veel laten zien in de trailer. Hierdoor zul je tijdens het zien van de film een hoop ontknopingen, one-liners en spectaculaire effecten van te voren al gezien en gehoord hebben. Dit is een probleem wat de meeste trailer tegenwoordig met zich mee brengen. Voor de mensen die dus niet gespoiled willen worden raad ik aan de trailer te kijken tot het moment waar professor X zegt “You have no idea, You have no idea what is upon us now”. Ze laten hierna in mijn ogen te veel dingen zien die ik liever had gezien tijdens het kijken van de film en niet tijdens het kijken van de trailer.

Klik hier om de trailer te bekijken.
Geplaatst om 10:04u op 10/03/2006 door Martin

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....