Surface

Surface
Nu de bladeren weer van de bomen waaien begint in de USA het winterprogramma op de televisiezenders zich te presenteren.
De verschillende zenders hebben ook diverse series met een SciFi tintje in eigen productie gestart. Een van de nieuwe series: SURFACE


Jaws, Nessie, King Kong, Tremors en Spielbergs eiland met Dino's verbleken bij deze serie. Sterker nog, Jaws krijgt stevige concurrentie.

Een groep mensen komt voor het eerst in aanraking met de nieuwe wezens. Deze blijken hun oorsprong te hebben op de bodem van de oceaan. Een onderzoeker en een duiker komen met hen in aanraking en voor een van hen loopt het niet fraai af.

De wezens blijken bovendien overal op de Aarde op te duiken en waar ze verschijnen treden de meest vreemde verschijnselen op. De regering en een groep onderzoekers hebben actie ondernomen en gaan alle plaatsen waar de wezens sporen achterlaten onderzoeken. Langzaam zal de groep onderzoekers en een groep mensen die met de wezens in aanraking zijn gekomen naar elkaar toe trekken en een oplossing moeten vinden voor een behoorlijk groot probleem.
Een ding is zeker, als dit door het opwarmen van de Aarde komt, draai ik nu de kachel uit. En voorlopig ga ik ook niet meer met mijn bootje vissen. Zelfs Jaws zwemt een rondje om hen heen.

De serie lijkt in eerste instantie een van de vele verhalen die veel op elkaar lijken, maar als je de eerste afleveringen hebt gezien blijf je zeker kijken. Spannend, opbouwend en zeker vernieuwend. Hopelijk komt deze snel op de Nederlandse buis.

See ya out there,

Alf
Geplaatst om 15:00u op 01/10/2005 door Alf

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....