V For Vendetta - 2e trailerNog geen week geleden brachten we bericht over dat er een eerste trailer online verschenen was van “V For Vendetta”. De promotie voor de film blijkt ineens opgang te komen. Posters, websites, banners, interviews en hoe kan het ook anders een tweede trailer.


Klik hier om de nieuwe tweede trailer te bekijken.

Klik hier om de eerdere trailer te bekijken.


Info
De film die geregisseerd is door James McTeigue, zal zich afpelen in de nabije toekomst waar we een neo-futuristisch Londen zien dat lang geleden veroverd is door Hitler die uiteindelijk de tweede wereld oorlog gewonnen heeft. In dit neo-futuristisch Londen verteld V For Vendetta het verhaal van een jonge vrouw genaamd Evey (Natalie Portman) die gered word van de dood door een gemaskerde vigilante (Hugo Weaving) beter bekend als “V.” Goed getraind en zeer bekwaam in de vechtkunst is V een meester in list en bedrog. V ontketend een revolutie in Londen wanneer hij twee belangrijke regeringsobjecten opblaast en het regeringsgebouw overneemt dat verantwoordelijk is voor alle radiosignalen. V spoort zijn mede burgers aan in opstand te komen tegen het schrik bewind. Evey probeert de waarheid te vinden over V's mysterieuze verleden, ook ontdekt ze wie ze zelf is - en staat op als een onwaarschijnlijke bondgenoot in de strijd voor gerechtigheid, tegen onderdrukking en corruptie.

Het scenario dat geschreven is door Andy en Larry Wachowski is gebaseerd op de Toegejuichte strip/roman “V For Vendetta” van Alan Moore (The Watchmen, From Hell) en tekenaar David Lloyd. Uitgegeven door DC Comics als een tiendelige serie in 1988, V For Vendetta is geprezen voor haar visie, kracht en welsprekendheid. Alan Moore word tevens bestempeld als de beste stripboeken schrijver alle tijden, en is door zijn werk eigenhandig beloond met het uitbreiden van het stripboek medium.

Door een Engels-Duitse coproductie tussen Warner Bros. Productions Ltd. en Fünfte Babelsberg Film GmbH, is V For Vendetta opgenomen op locatie in Berlijn en London.

Directed by
James McTeigue

Main Cast
Natalie Portman .... Evey Hammond
Hugo Weaving .... V
Stephen Rea .... Lewis Pothrero

Official Website
Geplaatst om 09:21u op 02/08/2005 door Martin

Reacties

Nog geen reacties

Voeg reactie toe

 


 
Registreren

Best Business IT Group

De laatste 10 reacties:

Nevyn: Op nog eens 50 jaar zou ik zeggen....

Calastir: Star Trek wordt vandaag 50 jaar, gefeliciteerd allemaal! :)...

Nevyn: Heb de film pas gisteren gezien zonder al te veel voorkennis (op de trailers na dan)...

Calastir: Prijswinnaars gefeliciteerd! :)...

Calastir: Op aanraden van enkele enthousiaste vrienden heb ik de film vanavond alsnog in de...

Calastir: Zelf nog niet gezien, maar het verloop van de hele promotie-campagne en de focus van...

MUN: Leuk idee, zo'n marathon. Alleen jammer dat ze geen echte Star Trek films laten...

Data: Volgens het AD was het een voorkoombaar ongeluk :(...

Nevyn: Niet alle SF films (of verhalen) zijn gelijk. Star Trek volgt een andere stroom...

Nevyn: Altijd erg wanneer zoiets gebeurd....