Donateursvormen

 • STANDAARD
  Minimale donatie per jaar: € 17,50.
  Als standaard donateur steun je The Federation en haar activiteiten voor de Nederlandstalige Star Trek Fan. Je krijgt hiervoor je eigen Federation pas, de Red Alert nieuwsbrieven (zowel electronisch als per post) en verder alle verassingen die The Federation voor haar donateurs kan bewerkstelligen. Verder krijg je als donateur gratis toegang op de Members Only Meetings, korting op entreeprijzen bij andere door The Federation georganiseerde evenementen en voorrang op deelname bij clubacties.

 • GEZIN
  Minimale donatie per jaar: € 19,95.
  Dit is voor een huishouden met maximaal 2 volwassenen (18+) en kinderen jonger dan 12 jaar op hetzelfde adres. Per huishouden ontvang je 1 exemplaar van de Red Alert en eventuele andere verassingen, verder krijgen alle leden van het huishouden hetzelfde als bij de standaard donateursvorm.

 • JEUGD
  Minimale donatie per jaar: € 15,00.
  Als je, wanneer je donateur wordt, nog géén 18 bent, dan krijg je korting op de standaard donateursvorm! Verder krijg je uiteraard alles wat je bij de standaard donateursvorm ook krijgt. Een geldige legitimatie is verplicht.

 • C100
  Minimale donatie per jaar: € 35,00.
  C100 donateur kan iedereen worden die The Federation een warm hart toedraagt en ons graag een financiële opsteker wil geven om zoveel mogelijk extra's te kunnen organiseren. Daar doen we natuurlijk iets voor terug: Naast onze dankbaarheid en het volledige donateursschap (standaard) krijg je een gratis e-mail adres eindigend op @federation.nl, extra korting op het Star Trek-pakket van MEA-Hosting, extra korting op evenementen van The Federation en toegang tot speciale C-100 bijeenkomsten!

 • C100 GEZIN
  Minimale donatie per jaar: € 40,00.
  Dit is voor een huishouden met maximaal 2 volwassenen (18+) en kinderen jonger dan 12 jaar op hetzelfde adres. Per huishouden ontvang je 1 exemplaar van de nieuwsbrief, verder krijgen alle leden van het huishouden hetzelfde als bij de C100 donateursvorm, met uitzondering van het C100 E-mailadres. Dat blijft voorbehouden aan degene die de C100 Gezins donateursvorm afneemt.


Sponsor:


Best Business IT Group

Voor de fans, door de fans!