Serenity

Serenity

Serenity is de verfilming van Joss Whedon zijn TV serie "Firefly" die zich 500 jaar in de toekomst afspeelt, aan boord van de "Serenity", een transportschip onder het commando van Capt. Malcolm "Mal" Reynolds.

De film speelt zich af rondom Capt. Malcom Reynolds een geharde veteraan, (aan de verliezende kant) van een galactische burgeroorlog. Reynolds leeft nu van de kleinschalige misdaad en illegalen transporten die hij uitvoert met zijn schip "Serenity".

Wanneer Reynolds een jonge dokter samen met zijn onstabiele telepathische zusje meeneemt als passagiers, krijgt hij het aan de stok met de Coalitie die het universum domineert. Zijn passagiers zijn voortvluchtig en de Coalitie zal voor niets en niemand stoppen om het meisje terug te krijgen.

Reynolds en zijn bemanning zitten tussen de on-stopbare strijdkrachten van de Universal Alliance en de gruwelijke Reavers, barbaren die de macht hebben in vergelegen grenzen van de ruimte. Opgejaagd door deze verschillende machtige vijanden komen ze erachter dat het grootste gevaar misschien wel aanboord van de "Serenity" zelf schuild.

Best Business IT Group

Links

Official site
IMDB pagina